Életfa csoport – Együtt növünk nagyra

Az Életfa csoport az Érden, illetve az Érd környékén élő tartósan beteg, valamint a sajátos nevelési igényű (bármiféle fogyatékossággal élő, részképesség zavarral küzdő, autista) gyermek(ek)et nevelő szülők csoportja.

A csoport létrejöttének célja, hogy a hasonló helyzetben lévő szülők egymásra találjanak és megosszák egymással személyes tapasztalataikat, ezzel a közös tudással segítve egymást a felmerülő problémák megoldásában, valamint az új helyzetek kezelésében – derül ki a csoport  Facebook oldalának leírásából.

A közösség hosszú távú céljai között szerepel, hogy együttes erővel megpróbáljanak létrehozni egy olyan helyi szervezetet, ahol az érintett gyermekek helyben megkapják a korai fejlesztést, valamint a minőségi óvodai és iskolai ellátást.

A csoport minden hónap 3. péntekjén csoporttalálkozót tart meghívott vendégekkel az érintett szülőknek, ahol feltehetik kérdéseiket és egymás között kötetlen hangulatban tapasztalatot cserélhetnek. Igény esetén gyermekfelügyeletet is tudnak biztosítani.

További információ a Életfa csoport honlapján, illetve a csoport Facebook oldalán található.

eletfa_csoport