Boltok

Lilla Bababolt

LILLA BABABOLT
Kínálatunk:

  • Új és használt babakocsik (szimpla és iker), autós ülések, járókák, bébikompok, etetőszékek, fürdetési eszközök, ruhák, cipők és kiegészítők a mindennapokra (evés-ivás-alvás) családbarát árakon :-)
  • Új Pierre Cardin, Philippo, Bé bé go, Top Rider babakocsik nagy választékban!

Szolgáltatásaink:

  • babamérleg kölcsönözhető – 2500 Ft/hó (digitális)
  • légzésfigyelő kölcsönözhető – 3000 Ft/hó
  • baba-mama csomag kiváltható
  • pelenka diszkont

Pelenkák:

  • Midi: 36 Ft/db-tól
  • Maxi: 38 Ft/db-tól
  • Junior: 40 Ft/db-tól
  • Up & Go pelenkák: 45 Ft/db-tól

Nyitva tartás:

Hétfő:               12.00-18.00 óráig
Kedd-Péntek:    9.30-17.00-ig
Szombaton:      9.00-12.00-ig

Cím: 2030 Érd, Béke tér 3/a (a Földhivatallal szemben)
Telefon: + 36-20/319-3441; +36-20/248-8357 (nyitvatartási időben)
E-mail: mosolyje{kukac}vipmail.hu
Web: http://www.lillabababolt.atw.hu/

Klubkártya kedvezmény 5 %. Az akciós termékekre és a pelenkákra nem vonatkozik!

Fotószobor ajándéktárgyak – ÉRD
Ingyen házhoz szállítjuk a XI., XXII., kerületben, Érden, Százhalombattán annak, aki erre a hirdetésre hivatkozik! Csak annyit kell mondania: “Baba-Mama Infó-n láttam a hirdetést!”A fotószobor ajándéktárgyak egy-egy jelentős családi, vagy egyéb eseményt, a gyermek életének kedves pillanatait, a házi kedvenceket, kedvelt építményt örökítenek meg. Az elkészült fotószobor a szülők irodájának az íróasztalán levő fotók helyébe léphetnek (névjegytartós, naptáras kivitelben is), ajánlható barátoknak és dekorációként is használható a nappaliban. Egyedi hűtőmágnes, kulcstartó asztali és fali óra, szalvétatartó is készülhet a saját fotóból. A termékek karácsonyi, születésnapi,  illetve más alkalomhoz illő grafikai kerettel is választhatóak.

Bővebb információ 06-20/9716-058, fotógaléria a termékekről, megrendelés a www.fotoszobor.hu weboldalon.

Nem helyi boltok:
folticipo FOLTICIPŐ gyerekcipő bolt
Boltunkban Wink gyerekcipőket forgalmazunk, 20-tól 36-os méretig. Az évszaknak megfelelő cipőkön kívül, alkalmi és “benti” cipőket is mindig találnak nálunk a kedves vásárlók. Áraink is nagyon kedvezőek, a legdrágább lábbeli nálunk 3900 Ft. Cipőink tartósak, ezért bátran adunk rájuk garanciát.Címünk: Törökbálint, Arany János utca 29.
Nyitva: minden hétköznap 16.00-tól.
Telefon: 06 20 375-5724
www.folticipo.5mp.eu
FB: http://www.facebook.com/Folticipo?ref=hl
A hungarocellből készült figurákkal könnyen és gyorsan díszítheti otthonát, illetve gyermekeinek szobáját. Az igényesen elkészített figurákat és betűket közvetlenül a készítőtől (tőlem) vásárolhatja meg, viszonteladói árrés nélkül. Különböző mesefigurák, mesehősök, tündérek, illetve állatok közül választhat a megrendelő.Referenciáimat itt nézheti meg!Egyéni ötlete, elképzelése van? Megálmodja, én megvalósítom!Elérhetőségek: Baraxa Éva, 06-20-262-91-66 www.hungarocelldekor.hu5% kedvezményt biztosítunk, amennyiben a “www.babamama.info” – oldalára hivatkozol.
Cumóka gyermek és kismama ruházat 5% kedvezményt adunk, csak mond, hogy a “Baba-mama Infó-n láttam a hirdetést”. Nálunk leadhatja bizományba eladni kívánt babakocsiját a gyerekruhákat, …stb. Kapható: légzésfigyelő, bébi őrző, baba-mérleg kölcsönzése, mellszívó, babafürdetés, pelenkázás, fürdőlepedő, lepedő, szoptatós párna, játékok, kiegészítők, ovizsák, farsangi jelmezek, járássegítő, kókuszmatrac, kenguru, cipők, szúnyogháló, fürdőruha, kismamaruha. Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 10-18, Szombat: 10-13. Cím: XXII. kerület, IV. utca 1/b. Tel: 1-362-3156. www.cumoka.hu